UPDATE Iarna şi-a intrat din nou în drepturi la Iaşi. Mai multe TIR-uri au fost blocate (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zăpada a început să se depună la Iaşi
Zăpada a început să se depună la Iaşi

Ninsorile anunţate de meteorologi nu au ocolit nici Capitala Moldovei. Zăpada a început deja să acopere trotuarele iar străzile se transformă într-o mocirlă. Petoate drumurile judeţene traficul se desfăşoară în condiţii grele.

UPDATE ORA 18.50: Circulația pe drumurile din județ se desfășoară cu dificultate. Șoferii care nu au mașinile echipate pentru această perioadă sunt sfătuiți să nu pornească la drum.

„Nu sunt deocamdată probleme deosebite. Avem utilaje care intervin pe majoritatea drumurilor. Singurele incidente sunt legate de șoferii ale căror mașini nu sunt echipate pentru iarnă, care derapează. Mai ales în zona Grajduri. Situația TIR-ului de la Scânteia a fost rezolvată“, a declarat Tiberiu Sandovici, ofiţer de serviciu la comandamentul de iarnă de la Iaşi.

UPDATE ORA 17.20: Traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ.

„Nu sunt drumuri închise, dar se circulă greu. Avem utilaje pe toate drumurile, singura situaţie dificilă fiind semnalată pe drumul Iaşi-Scânteia, unde un TIR este blocat. Sperăm ca la noapte să nu avem viscol“, a indicat Tiberiu Sandovici, ofiţer de serviciu la comandamentul de iarnă de la Iaşi.

Conform prognozelor, precipitaţiile sub formă de ninsoare vor continua şi în orele următoare, însă vor fi susţinute şi de o răcire pronunţată a vremii.

Vedeţi mai jos mai multe imagini cu ninsoarea de la Iaşi:

Zăpada a început să se depună la Iaşi
Ninsoare la Iaşi
Ninsoare la Iaşi
Ninsoare la Iaşi
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite