Zăpada a făcut primele victime pe şoselele din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul este îngreunat de ninsoare
Traficul este îngreunat de ninsoare

Accidentele cauzate de vremea rea s-au ţinut lanţ în această dimineaţă. Cel mai grav s-a petrecut în localitatea Podu Iloaiei, unde un autoturism Cielo a intrat într-o dubiţă care mergea regulamentar spre Târgu Frumos.

 Trei dintre cei patru ocupanţi ai maşinii au ajuns la spital cu răni importante.

„Două paciente au fost transportate la Spitalul de Urgenţe, iar un bărbat care avea răni la cap a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie“, a precizat Diana Cimpoeşu, medic coordonator SMURD Iaşi.

Un alt accident rutier s-a petrecut în zona Metro, unde un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit grav un pieton. Aceeaşi situaţie a fost înregistrată pe raza comunei Popricani.

De dimineaţă, o femeie aflată la volanul maşinii personale a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în pârâul Veneţia. Ieşeanca a fost transportată la Spitalul de Urgenţe cu fractură de femur.

Alţi 20 de ieşeni au ajuns la spital după ce au alunecat pe zăpadă sau pe gheaţă, au căzut şi şi-au fracturat mâinile sau picioarele. Pacienţii trataţi la Spitalul de Urgenţe au vârste cuprinse între 18 şi 80 de ani şi provin atât din municipiul Iaşi, cât şi din mediul rural.

Până la această oră, reprezentanţii direcţiilor ieşene care se ocupă cu deszăpezirea susţin că au scos la stradă utilaje şi au împrăştiat material antiderapant atât pe străzile din municipiu, cât şi în judeţ.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite