Weekend cu cinci incendii pentru pompierii ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai multe dintre acestea au fost minore, pompierii reuşind să le stingă în foarte scurt timp. 

Primul incendiu a izbucnit vineri seară, atunci când în satul Pietrăria, comuna Bârnoca, pompierii au fost anunţaţi că un perete din lemn s-a aprins de la un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Au ars în jur de trei metri pătraţi din perete, focul fiind stins repede de pompierii,

Sâmbătă seară, în jurul orei 22.20, pe strada Ciurchi un scurt circuit a provocat un incendiu la un tablou electric. Şi în acest caz, focul a fost stins înainte de a se extinde.

Incendiu într-un cimitir din judeţul Iaşi

O zi încărcată au avut ieri pompierii din Paşcani, care au intervenit pentru stingerea a trei incendii. Primul dintre ele a izbucnit pe strada Gării din Paşcani, acolo unde un uscător de la o societate comercială a luat foc. Au ars în jur de două tone de porumb. Tot în municipiul Paşcani, locuinţa unei femei s-a aprins, în urma incendiului pagubele fiind considerabile. Au ars un frigider, un televizor, o maşină de cusut, o maşină de spălat, o hotă, 6 corpuri de bucătărie, trei paturi, două şifoniere, articole de îmbrăcăminte şi acoperişul din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de  aproximativ 150 metri pătraţi.

Incendiu de proporţii în Copou

Ultimul incendiu al weekendului s-a înregistrat în comuna Cristeşti, acolo unde un autofurgon a luat foc. Pagubele au fost neînsemnate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite