Iaşi: Violenţe între ultraşii ieşeni şi gălăţeni după Poli-Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Violenţe între ultraşii ieşeni şi gălăţeni după Poli-Ceahlăul
Iaşi: Violenţe între ultraşii ieşeni şi gălăţeni după Poli-Ceahlăul

Un grup de cinci suporteri ai Oţelului i-au atacat sâmbătă seară pe membrii Settore Ultra 2006 şi le-au furat însemnele facţiunii.

Mai citiţi:

Poli Iaşi a ajuns la trei victorii consecutive în Liga I


Incidentul s-a petrecut la scurt timp după finalul meciului câştigat de Poli Iaşi pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0. Membrii facţiunii Settore Ultra 2006 din Peluza B au fost atacaţi din spate de cinci ultraşi ai Oţelului, care au dorit să le fure însemnele oficiale.

„Au venit peste noi şi ne-au lovit cu bâte de baseball. Ne-au furat steagul mare de gard, s-au urcat într-o maşină şi s-au făcut nevăzuţi. După ce ne-a fost furat steagul, Settore Ultra s-a desfiinţat, dar noi vom sta mai departe în galerie”, a povestit Dani, unul din membrii facţiunii. După deplasarea de la CFR Cluj şi meciul de acasă cu Steaua, ultraşii ieşeni o vor susţine pe Poli tocmai la Galaţi pentru meciul cu Oţelul. „Încă nu ştim dacă vom replica, rămâne de văzut”, a precizat Dani.

Incidente vechi de mai bine de un an

Altercaţia de sâmbătă seară nu a fost un incident izolat. „Totul a început la un meci amical la Galaţi de acum un an, când suporterii gălăţeni au încercat să ne fure steagurile. În urma unei încăierări, ne-am putut recupera însemnele”, a spus Dani. „Tot sezonul trecut, când ne întorceam de la Galaţi după un meci de campionat, am fost atacaţi într-un popas de un grup care ne-a spart câteva geamuri de la autocar cu pietre”, a adăugat ultrasul ieşean.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite