Viitorii studenţi, ademeniţi cu studii gratuite de marile universităţi internaţionale FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg de universităţi la Iaşi
Târg de universităţi la Iaşi

Sute de tineri din toate judeţele Moldovei au venit astăzi de la primele ore ale dimineţii la cel mai mare târg de universităţi internaţioanale-Romanian International University Fair (RIUF). Târgul a fost organizat la Iaşi, la Hotel Unirea, iar ofertele mai pot fi studiate până la ora 18.00.

Atenţie, studenţi! Târg de universităţi internaţionale organizat la Iaşi. Vedeţi instituţiile de top din lume la care puteţi învăţa

Universităţi din Danemarca, Germania, Suedia, Marea Britanie, dar şi Bucureşti şi Iaşi le-au prezentat ofertele de studii tinerilor interesaţi să termine facultatea în străinătate.

Târg de universităţi la Iaşi

Cele mai tentante oferte au fost cele ale universităţilor din Danemarca şi Suedia care le-au propus tinerilor studii gratuite, la specialităţi atractive. Dacă în Suedia ieşenii pot studia gratis, dar nu au posibilităţi mari de angajare, din cauza restricţiilor de limbă, în Danemarca, condiţiile sunt multe mai avantajoase.

Vezi aici cât te costă să studiezi şi să te întreţii în străinătate

Atenţie, studenţi! Târg de universităţi internaţionale la Iaşi la sfârşitul lunii

 „Studiile durează trei ani şi jumătate. Secţiile sunt Fashion, Design, Economie şi IT, Arhitectură, Programare, Grafică, Electronică şi IT. Toată lumea poate să aplice la cursuri", a spus Cristina Cârmaciu.

Ieşenii mai pot studia în Germania, unde taxa de şcolarizare ajunge la 500 de euro, sau în Olanda, 1.700 de euro, la Academia Româno-Americană, 500 de euro. „Atragem prin execelenţă dovedită, prin cel mai frumos campus, condiţii de studii excelente, costuri de viaţă bune. Absolvenţii noştri sunt absolvenţui de elită, cariere internaţionale", a spus Dieter Muller, profesor la Universitatea Passau.

Printre universităţile prezente la târg sunt University of Cambridge (locul 1 in lume conform topului QS), Imperial College London (locul 6 în lume conform aceluiași top), agenții naționale pentru promovarea diferitelor sisteme educaționale precum CampusFrance, DAAD sau Comisia Fulbright, dar și alte instituții academice din peste 15 țări.

Intră pe iasi.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informaţii din oraş şi judeţ.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite