Vieţaşul cu patru crime, dus în faţa judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toader Covali (63 de ani) , suceveanul care a ucis patru persoane, va afla în această după-amiază dacă va fi pus sau nu în libertate. Magistraţii Judecătoriei Iaşi vor hotărî dacă îi vor admite eliberarea condiţionată, după ce comisia din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a decis că îndeplineşte condiţiile pentru a ieşi din închisoare.

Magistraţii Judecătoriei Iaşi vor hotărî dacă îi vor admite eliberarea condiţionată, după ce comisia din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a decis că îndeplineşte condiţiile pentru a ieşi din închisoare.


Covali a fost adus astăzi la Judecătorie, însă procesul său nu a durat mai mult de un sfert de oră. Avocatul vieţaşului a cerut punerea în libertate a lui Covali, pe motiv că ar îndeplini condiţiile prevăzute de lege. În schimb, procurorul a susţinut că deţinutul reprezintă un pericol social şi că trebuie să se aibă în vedere gravitatea faptelor. „Am o familie formată din doi copii. Dacă puteţi să mă puneţi în libertate vă mulţumesc“, a spus Toader Covali în faţa judecătorilor.


Dacă magistraţii vor admite liberarea condiţionată, suceveanul ar fi primul condamnat pe viaţă de după 1989, închis la Iaşi, care va ieşi din puşcărie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite