Victor Ponta, aşteptat de protestatari la botezul tripletelor. Premierul nu s-a mai prezentat la slujbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii l-au aşteptat în zadar pe premierul Victor Ponta
Protestatarii l-au aşteptat în zadar pe premierul Victor Ponta

Aproximativ 20 de foşti angajaţi ai Centralei Electrice de Termoficare Iaşi (CET) l-au aşteptat pe prim-ministrul Victor Ponta la intrarea în Biserica Bărboi, acolo unde s-a desfăşurat botezul celor trei fetiţe ale europarlamentarului Cătălin Ivan.  

Nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile cuvenite şi sătui de promisiune, 20 de foşti angajaţi CET au venit să-i ceară socoteală premierului Victor Ponta, acesta fiind aşteptat la Iaşi pentru botezul tripletelor europarlamentarului Cătălin Ivan.

Oamenii sunt nemulţumiţi că de 10 luni aşteaptă să-şi primească drepturile în urma concedierii colective, fără succes însă.

O nouă dezamăgire au avut şi sâmbătă seară, când l-au aşteptat inutil pe premier.

Premierul Victor Ponta vine la Iaşi pentru botezul tripletelor europarlamentarului Cătălin Ivan

„Am fost disponibilizaţi în ianuarie şi nu s-au respectat prevederile contractului colectiv de muncă. De 10 luni tot protestă, dar nu ne-am primit drepturile, doar promisiuni din faţa foştilor şi actualilor guvernanţi. Am venit aici ca să-i aducem aminte premierului Victor Ponta de promisiunile pe care le-a făcut în curtea Mitropoliei pe data de 31 mai, când i-am înaintat un memoriu şi a zis că se va apleca asupra problemelor noastre", spune Virgil Iordache, fost angajat la CET.

Dublu protest al foştilor angajaţi ai falimentarei CET Iaşi. De ce au ieşit în stradă oamenii 

Europarlamentarul Cătălin Ivan a susţinut că prim-ministrul Victor Ponta va lua parte la petrecerea care este organizată la un restaurant în centrul oraşului. „Premierul României nu ştiu dacă vine la botez, dar Victor Ponta ca prieten, aşa cum a venit şi la nunta noastră, aşa cum am fost şi noi la nunta lor, va fi la petrecere alături de noi, dar ca prieten. N-am invitat nicio funcşţie. În general, funcţiile mă cam lasă rece. Vine ca prieten aşa cum a venti de-a lungul anilor, ne ştim de foarte mulţi ani, au fost vremuri când n-a avut funcţii şi tot prieteni am fost", spune Cătălin Ivan.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei! 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite