Viceprimarul Iaşiului, Gabriel Grigore a demisionat din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Grigore a înaintat cererea de demisie luni dimineaţă, urmând să plece din Primărie următoarea zi. Acesta a demisionat şi din Consiliul Local, motivându-şi decizia din considerente personale.

Gabriel Grigore nu a renunţat la funcţia din partid. Acesta a rămas asociat la cele două firme ale sale din IT şi industria farmaceutică.

„Este opţiunea mea personală şi nu sunt motive politice sau administrative. Cât timp am stat în funcţie, am înţeles că Iaşiul este condus pe o direcţie greşită, de oameni incompetenţi“, a spus Grigore.

Primarul Gheorghe Nichita a primit veştile cu bucurie. „Nu vreau să comentez decizia personală a omului. Probabil şi-a analizat în vacanţa de iarnă activitatea şi opţiunile şi preferă să se întoarcă la viaţa personală“, a spus primarul.

În locul viceprimarului, va fi numit un reprezentant al celor trei partide care formează Consiliul Local. Din partea Partidului Democrat Liberal, din care face parte şi Grigore, un candidat ar fi Ciprian Paraschiv, actual director la Direcţia de Sport.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite