Vezi aici cum vor circula trenurile din Iaşi până la mare de 1 mai şi de ce reduceri poţi beneficia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii care şi-au programat o plecare pe litoral în acest weekend vor avea parte de reduceri la tarife şi de suplimentări de vagoane. CFR a anunţat care va fi mersul trenurilor în această perioadă.

Cu toate că de la Iaşi nu vor fi introduce trenuri noi, reprezentanţii CFR spun că va fi suplimentat numărul de vagoane. „În perioada 29 aprilie - 2 mai 2011, trenurile de călători cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu vagoane, pe cele mai importante relaţii: cu plecare din/către Bucureşti Nord către/din Iaşi, Timişoara, Craiova, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Braşov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Târgu Mureş, Sighetu Marmaţiei, Suceava, Piatra Neamţ, Bacău, Galaţi, Constanţa", se arată în anunţul celor de la CFR.

Ieşenii pot beneficia şi de reducerile acordate celor care utilizează transportul feroviar. Astfel, reducerea „Minigrup 2 - 5" este destinată celor care călătoresc în grupuri mici, de două până la cinci persoane. Aceasta este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin vineri şi duminică şi conferă discounturi între 10 şi 25%.

„Cartea VSD" (vineri, sâmbătă, duminică) este valabilă în week-end, cu reduceri între 25% şi 60%.  De asemenea, la călătoriile dus-întors reducerea aplicată este de 10%.

Toate agenţiile CFR vor fi închise pe data de 1 mai. Acestea vor reveni la programul normal luni, 2 mai de la ora 8.00.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite