Iaşi: (UPDATE) Verdictul în cazul Teodosian, amânat până în septembrie (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: (UPDATE) Verdictul în cazul Teodosian, amânat până în septembrie (VIDEO)
Iaşi: (UPDATE) Verdictul în cazul Teodosian, amânat până în septembrie (VIDEO)

Comisia de anchetă din cadrul Spitalului de Psihiatrie Socola  a finalizat expertizele în cazul copilului de 13 ani, acuzat că şi-a ucis mama cu ciocanul în urmă cu aproximativ două săptămâni. Medicii spun că vor da un verdict abia la jumătatea lunii septembrie.

Citeşte şi:

Tatăl lui Teodosian, vizat de o anchetă socială

Teodosian a fost supus la testul familiei

Anchetă socială în familia lui Teodosian

Mărturia lui Teodosian: „M-am trezit ca dintr-un coşmar”

Copilul care şi-a ucis mama cu ciocanul citeşte operele filosofilor Antichităţii

Teodosian G. a repetat astăzi testele copacului şi familiei. „Deocamdată va mai rămâne în spital pentru observaţii. A terminat de citit al treilea volum din cartea Winnetou şi îi vom da, pentru că a cerut, un televizor şi un DVD cu filme documentare. Este obosit în urma testelor şi, cel puţin o săptămână, va fi lăsat în pace să se odihnească“, a declarat medicul Călin Scripcaru, directorul Spitalului de Psihiatrie.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/George/Scripcariu.flv iurl=/editor_files/Image/locale/iasi/george/scripcaruok.jpg width=300 height=225 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false
















Cadrele medicale vor continua în tot acest timp să urmărească evoluţia lui Teodosian în speranţa că vor observa aspecte ascunse legate de personalitatea sa.

Medicii de la Institul de Medicină Legală spun că vor da un verdict abia la jumătatea lunii septembrie. „Am decis să amânăm emiterea unui diagnostic pentru că este unul dintre cele mai dificile cazuri de până acum. Este la limită cu normalitatea, iar observaţia clinică este foarte importantă în astfel de situaţii“, a declarat Vasile Astărăstoae, directorul IML Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite