Verdict oficial: pizzeria Selya din cartierul ieşean Păcurari a fost incendiată intenţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focul care a mistuit sâmbătă dimineaţa pizzeria Selya din Păcurari şi a distrus mai multe balcoane de la etajele superioare ale blocului a fost pus cu bună ştiinţă conform cercetărilor realizate de pompierii ieşeni.

Incendiul care a izbucnit sâmbătă dimineaţa la pizzeria Selya a fost provocat, cel mai probabil din răzbunare.

Conform raportului întocmit de specialiştii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi (ISU), pagubele sunt imense.

„Cauza incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. De la restaurant au ars terasa din lemn, 47 de scaune tapiţate, 4 televizoare LCD, geamuri, uşi, ventilatoare", spune Silvia Spiridon, purtător de cuvânt la ISU Iaşi.

Focul a distrus şi balcoanele de la etajele superioare ale blocului.

Incendii puternice la o pizzerie din Iaşi şi o biserică din Podu Iloaiei FOTO

Astfel, la trei apartamente au fost distruse balcoanele din termopan, perdelele şi hainele depozitate în aceste spaţii. Incendiul s-a extins până la o unitate bancară şi a ars unitatea de aer condiţionat.

FOTO VIDEO Incendiu de proporţii în Siraj. Pompierii ieşeni se luptă de la ora 02.00 cu flăcările care au cuprins tone de marfă

Oamenii legii fac în continuare cercetări în acest caz.

„Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incendiul. Se au în vedere mai multe ipoteze", spune Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţul Iaşi!

 

 

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite