Vasluian operat de medicii ieşeni după ce şi-a tăiat organele genitale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 45 de ani din localitatea vasluiană Unţeşti şi-a retezat o parte din penis şi testicolele în urma unor neînţelegeri cu soţia şi amanta.

Vasluianul a fost găsit astăzi de colegii de muncă de la o fermă viticolă din localitatea Avereşti, judeţul Vaslui, la 15 ore după ce-şi amputase organele genitale. Potrivit celor care l-au transportat la spital, bărbatul de 45 de ani ar fi recurs la acest gest după o ceartă violentă cu soţia şi cu amanta.

Vasluianul care şi-a tăiat organele genitale într-un acces de furie a fost operat în această seară de medicii Spitalului „I. C. Parhon“. Intervenţia chirurgicală a durat în jur de o oră, dar specialiştii ieşeni nu au putut face mai mult decât să-i repare ţesuturile distruse în urma tăieturii.

Bărbatul a rămas, practic, atât fără capul penisului, cât şi fără testicole. Pacientul ar mai putea avea erecţii, dar şi-a pierdut capacitatea de reproducere. De altfel, în timpul operaţiei bărbatul le-a spus medicilor că a recurs la acest gest deoarece nu voia să mai aibă copii.

Chirurgii i-au mai montat o sondă pentru urinare, iar vasluianul va trebui să treacă prin alte câteva operaţii reconstructive.

Vom reveni cu amanunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite