Vărul Cordunenilor a fost condamnat pentru şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Augustin Lică Bogdan (23 de ani) a fost condamnat marţi de Judecătora Iaşi la 5 ani şi 6 luni după gratii pentru şantaj şi tâlhărie. Instanţa a decis să-l achite pe vărul Cordunenilor pentru înşelăciune.

Însă Bogdan va trebui să-i plătească uneia dintre victime 2.150 de lei daune. Sentinţa dată de magistraţi nu este definitivă. Vărul clanului Corduneanu a fost acuzat de procurori că în august 2010 ar fi primit 3.500 de lei de la angajata unei săli de jocuri de noroc după ce ar fi făcut-o să creadă că asta este dorinţa şefului ei. Potrivit rechizitoriului, tânărul s-ar fi dus la fată la serviciu şi i-ar fi cerut nişte bani.Pentru că tânăra l-a refuzat, ieşeanul i-ar fi spus că va vorbi el cu şeful ei. La scurt timp, angajata ar fi primit un apel scurt de la un număr care figura în agenda telefonică ca fiind al angajatorul său.

Citiţi şi:

Un ieşean a fost acuzat de înşelăciune,şantaj şi tâlhărie

Când a sunat, „şeful" i-ar fi spus că va trimite pe cineva să-i dea 3.500 de lei. A doua zi, mai spun procurorii, angajata ar fi aflat că patronul ei nu ştia nimic despre această poveste. Augustin Bogdan mai este acuzat că fi şantajat un tânăr să-i dea bani şi bijuterii pentru a nu anunţa Poliţia şi pe părinţii acestuia că încercase să vândă un paşaport. Tânărul a mai fost acuzat de anchetatori şi de comiterea mai multor tâlhării. În faţa procurorilor Bogdan a susţinut că este nevinovat.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite