Vântul puternic face ravagii la Iaşi. Un brad s-a prăbuşit în Tudor Vladimirescu (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bradul împodobit, de câţiva metri înălţime din faţă la Iulius Mall s-a desprins de firele de care era ancorat şi s-a prăbuşit.

Taximetriştii de la faţa locului au povestit că bradul a căzut din cauza vântului foarte puternic, care s-a stârnit în jurul orei 18.00. Bradul ornamentat nu a căzut peste pietoni şi nici nu a blocat circulaţia maşinilor şi a taxiurilor.

image

„Echipele tehnice de intervenţie sunt la faţa locului şi analizează situaţia“, ne-a spus Simona Pricop, din cadrul Departamentului de Relaţii Publice Iulius Mall.

Cei mai deranjaţi de incident au fost reprezentanţii mall-ului care s-au arătat foarte iritaţi de prezenţa reporterilor „Adevărul de Seară“ la faţa locului.

image

„Ce căutaţi aici? Nu aveţi voie să faceţi poze. Ar fi bine să le stergeţi de pe aparat“, s-a adresat fotoreporterului unul din echipa tehnicăi. Colegul său a alungat reporterul care vorbea cu taximetriştii, negând chiar ce era vizibil.

„Am coborât bradul pentru că am vrut să îl reîmpodobim. Unde vedeţi dumneavoastră vânt puternic? Ar trebui să plecaţi“, a spus celălalt.

Un alt copac de pe bulevardul Carol a căzut peste o maşină care era parcată. Echipajele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au anunţat Primăria care a intervenit la faţa locului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite