Iaşi: RECOMANDĂRI: Valentino, personaj de documentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: RECOMANDĂRI: Valentino, personaj de documentar
Iaşi: RECOMANDĂRI: Valentino, personaj de documentar

Cinefilii pot urmări marţi seară în cadrul Iaşi International Film Festival (IIFF) numeroase filme în secţiunile de documentar, animaţie şi scurt metraj. În cele trei competiţii sunt anunţate peste 60 de proiecţii.

Citeşte şi:

„Piraţii Rock-ului“, primit cu aplauze

Filme de Cannes, aduse şi la Iaşi

„Filmele acestea ar trebui vizionate pentru că numai în cadrul unui festival sunt disponibile, iar proiecţiile au diferite teme şi pot fi văzute de toată lumea“, a spus Cristi Luca, critic de film. Astfel, în cursul zilei de astăzi, cinefilii pot urmări filmele documentare „Los herederops“ şi „Goleshovo“ de la ora 19.30, la Cinema Glendale.

„Constantin şi Elena“ ajunge la Iaşi

Totodată, miercuri de la ora 15.00 sunt anunţate trei filme documentar la Casa de Cultură a Studenţilor, iar de la 19.30 este anunţat documentarul „Valentino: The Last Emperor“ şi „Sprinters“. La Glendale, miercuri este programat documentarul semnat de Andrei Dăscălescu „Constantin şi Elena“, de la ora 17.15, iar de la 21,45 ieşenii pot viziona „Tyson“, în regia lui James Toback.

În secţiunea de scurt metraj sunt anunţate peste 30 de filme printre care şi „Plictis şi Inspiraţie“ al regizorului din Republica Moldova Igor Cobileanski. Alte 18 pelicule de animaţie sunt înscrise în competiţia de la IIFF.

În această seară, de la ora 21.45, la Casa de Cultură a Studenţilor rulează controversatul film „Antichrist“.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite