Iaşi: Vacanţe ieftine pentru moldoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Vacanţe ieftine pentru moldoveni
Iaşi: Vacanţe ieftine pentru moldoveni

Ofertele agenţiilor sunt accesibile pentru toate buzunarele

Agenţiile de turism îşi tentează clienţii cu oferte speciale sau last minute la preţuri mici.

Moldovenii care nu şi-au făcut rezervări din timp pentru vacanţa de vară pot opta în această perioadă pentru sejururi în străinătate la preţuri mici. „Pentru luna august avem oferte foarte avantajoase pentru Grecia: plăteşte un client şi merg doi. De reduceri cu până la 20% pot beneficia şi clienţii care optează pentru un sejur în Bulgaria sau în Turcia", a precizat Alina Hongu, agent de turism. Pentru a ajunge la destinaţie, clienţii au la dispoziţie autocare şi avioane. „În fiecare săptămână, din Iaşi, Roman, Bacău şi Focşani avem curse cu autocarul către Grecia, iar din Iaşi se poate pleca cu avionul către Turcia", a specificat Ioan Banu, agent de turism.

Un sejur de şapte nopţi la Paralia Katerini costă doar 240 de euro de persoană, tarif care include transportul cu autocarul, cazare la hotel de două stele plus, mic dejun şi turul oraşului Salonic.

Cazarea şi masa la hotelurile de patru sau cinci stele este cuprinsă între 300 şi 700 de euro. În staţiunile de pe litoralul românesc, în luna august, şase zile la un hotel de două stele cu pensiune completă ajunge până la 1.200 de lei, iar la unul de patru stele 2.400 de lei.

Moldovenii care sunt dispuşi să-şi facă bagajul în scurt timp pot opta pentru ofertele last minute. Dacă aleg Tunsia ca destinaţie de vacanţă îi va costa 219 euro, şapte nopţi cazarea la hotel de două stele plus cu demipensiune. În schimb, la un hotel de patru stele cu all inclusive preţul este de 558 de euro de persoană.

Între 1 şi 8 august doritorii pot pleca în Tenerife, dacă sunt dispuşi să plătească între 369 şi 600 de euro pentru şapte nopţi cazare, demipensiune şi transport cu avionul, fără taxe incluse. „Ofertele last minute sunt oricum mai scumpe decât anul trecut", spune Alina Hongu.

În acest sezon am scos mai multe oferte speciale, Alina Hongu, Agent turism

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite