Bote şi-a prezentat colecţia de lenjerie cu personaje din „Avatar“ în parcarea mall-ului din Iaşi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nume grele ale modei româneşti şi-au dat întâlnire joi seară la Iaşi pentru a participa la caravana Fashion TV. Noile colecţii ale unor designeri ca celebrul Cătălin Botezatu şi Mihai Albu au atras câteva sute de ieşeni în parcarea de la Iulius Mall.

Deschiderea show-ului i-a aparţinut lui Cătălin Botezatu, care a încercat să uimească asistenţa cu o colecţie de lenjerie intimă inspirată din blockbuster-ul „Avatar" al lui James Cameron.

Ineditul l-a reprezentat machiajul fotomodelelor, care au fost pictate din cap până în picioare în culorile băştinaşilor Na'vi şi au încercat să pună în scenă povestea din film.

După ce a fost prezentată la Iaşi. Colecţia „Avatar" va putea fi văzută şi la festivalul de film de la Cannes.

Înainte de show, Cătălin Botezatu a asistat grijuliu la pregătirea tuturor modelelor sale.

Fiind conştient de atenţia pe care o atrage oriunde merge în ţară, Bote a fost atent permanent la desfăşurarea forţelor mass-media din jurul lui.

Pentru că trebuiau să recreeze povestea filmului "Avatar", manechinele lui Bote au exersat gesturile băştinaşilor Na'vi înainte să iasă pe podium.

Mihai Albu nu s-a lăsat mai prejos şi şi-a supus modelele la o adevărată probă de echilibru din cauza încălţărilor avangardiste în care fetele au defilat pe podium. Piesa de rezistenţă a fost păstrată la final, când un fotomodel curajos a păşit în faţa asistenţei având în picioare tocuri de aproape 20 de centimetri.

Pe lângă prezentările de modă, ieşenii prezenţi la show-ul de joi seară au putut admira şi concurentele care au participat la Miss Moldova. Fete frumoase din fiecare judeţ al regiunii au înfierbântat atmosfera, mai ales după defilarea în costum de baie.

Ieşenii care au ajuns mai devreme la eveniment au putut să asiste la repetiţii, unde au văzut cum se pregăteşte un show de fashion sau un concurs de frumuseţe.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite