VIDEO Minore ameninţate, bătute şi exploatate sexual. Una dintre ele a rămas însărcinată în urma abuzurilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescentele sunt de pe raza judeţului Iaşi şi au vârste cuprinse între 14 şi 17 ani. Cele trei persoane care le-au explotat sunt Mihaela Liliana Vieru (39 ani) , Doiţă Mihaita Vieru (19 ani) si Liviu Cicea (21 ani), toţi originari din Mirosloveşti. Ei au fost reţinuţi de oamenii legii.

Update 18.40 Judecătorii Tribunalului Iaşi au decis joi seară să-i aresteze pe cei trei tineri pentru 29 de zile. Aceştia pot face recurs.

Ora. 18.00 Procurorii DIICOT şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi au efectuat miercuri percheziţii domiciliare la casele suspecţilor. În urma verificărilor, în locuinţele celor trei persoane a fost găsită una dintre minore şi au fost ridicate trei telefoane mobile şi mai multe bunuri.

„Din cercetări a rezultat faptul că cei trei suspecţi, în perioada februarie - octombrie 2011 au racolat, cazat, primit, transportat şi prin ameninţare, violenţe şi alte forme de constrângere au exploatat sexual în folosul lor, în schimbul unor sume de bani, patru minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, toate de pe raza judeţului Iaşi", se menţionează într-un comunicat de presă al DIICOT.

Potrivit autorităţilor, una din cele patru minore care au fost exploatate de suspecţii din Mirosloveşti este însărcinată în luna a patra, ea rămânând gravidă în perioada în care a fost exploatată sexual.

Cei trei suspecţi urmează a fi prezentanţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi de trafic de minori.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite