VIDEO Faze tari la nunţi. Unor miri din Iaşi le-a căzut neonul în cap!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unor nuntaşi din Iaşi le-a căzut neonul în cap
Unor nuntaşi din Iaşi le-a căzut neonul în cap

Evenimentele importante din viaţa unor persoane pot deveni surse de amuzament pentru ceilalţi. Dacă în unele situaţii mirii sunt protagoniştii unor faze comice, în alte situaţie nuntaşii sunt cei care provoacă hohote de râs celor din jur.

Mirii din videoclipul de mai sus dansau îmbrăţişaţi când unul dintre nuntaşi sparge un balon plin cu confeti. Din nefericire pentru cei doi îndrăgostiţi, nu le-au căzut în cap doar bucăţile de confeti ci şi grilajul de lumini de care balonul era prins. Nimeni nu a fost rănit, iar faza a stârnit hohote de râs din partea nuntaşilor.

Există limite atunci când vorbim de dans şi chiuit la o nuntă? Femeia din imagini ne demonstrează că nu! Cameramanul care a filmat la nuntă a realizat un colaj cu o femeie trecută de prima tinereţe care a dansat cu foc de la începutul evenimentului până dimineaţă. Imaginile de pe YouTube au făcut înconjorul ţării la vremea respectivă.

Unele tradiţii te pot duce în...tomberon. Se întâmpla la finele anului trecut, într-un sat din Moldova. Dornic de a ajunge la colac, mirele nu este atent pe unde calcă şi ajunge la un loc cu gunoaiele.

Citeşte şi:

VIDEO Dans lasciv şi limbaj de mess la o copilă de 10 ani. Cum se „vând“ copiii noştri pe YouTube

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite