„Uriaşii munţilor“ vin pe scenă la Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul din capitala Moldovei este aşteptat la spectacolele „În container“, „Uriaşii munţilor“ şi „România! Te pup“. 

Luna iunie începe mai devreme pentru iubitorii de teatru din Iaşi, cu piesa „Uriaşii munţilor“ de Luigi Pirandello, în regia lui Silviu Purcărete. Spectacolul se va juca mâine şi dumincă, de la ora 19.00, în sala Cub a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri“ din capitala Moldovei.

Trupa Legend cântă live

Pentru cei care vor să asiste la acest spectacol, biletele costă 15 şi 30 de lei. Tot sâmbătă şi duminică, dar de la ora 19.30, şi în sala „Uzina de teatru“ va avea loc spectacolul „România! Te pup“, de Bogdan Georgescu, în regia lui David Schwartz.

Până atunci însă, ieşenii sunt aşteptaţi diseară, de la ora 19.30, în sala „Uzina cu teatru“ de la „Vasile Alecsandri“. Piesa „În container“, de Constantin Cheianu, îşi propune să prezinte realitatea crudă a imigrării, într-un spectacol cu o temă în care muzica va fi asigurată live de trupa Legend. Preţul unui bilet este de 11 şi 22 de lei.

Pentru luna următoare, admiratorii Chiriţei lui Vasile Alecsandri sunt aşteptaţi duminică, 13 iunie, la teatrul care poartă numele bardului din Mirceşti pentru a viziona un recital de excepţie, pe care îl va susţine marele actor Petru Ciubotaru.

Alte spectacole pregătite de Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“ sunt „Negustorul de timp“ de Matei Vişniec, „Visul sau Damen-vals“ de D.R. Popescu, „Fluturii sunt liberi“, de Leonard Gershe şi colajul „Oameni de nimic“ de A. P. Cehov.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite