Iaşi: 25 de oameni au ajuns în comă la Urgenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: 25 de oameni au ajuns în comă la Urgenţe
Iaşi: 25 de oameni au ajuns în comă la Urgenţe

După ce au băut pe rupte, cei 25 de ieşeni au venit în valuri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Ioan“ din Iaşi pentru a fi puşi pe picioare de medici.

Pacienţii, majoritatea tineri, au ajuns în comă alcoolică la Spitalul de Urgenţe din Iaşi cu valorile alcoolemiei de peste 200 de mg%.

Un bărbat de 19 ani a fost adus la Urgenţe  in coma de gradul trei, toxică, şi a necesitat protezare respiratorie şi ventilaţie mecanică pentru a-şi căpăta cunoştinţa. Alţi trei pacienţi din mediul rural care au băut peste măsură au avut nevoie de îngrijiri speciale după ce s-au luat la bătaie cu vecinii şi s-au ales cu diverse traumatisme.

Medicii spun că şi tentativele de suicid au fost numeroase în acest weekend. O femeie de 32 de ani din comuna ieşeană Schitu Duca a fost internată la Secţia de Toxicologie a spitalului după ce a înghiţit un pumn de sedative combinate cu alcool.

Un alt ieşean, în vârstă de 51 de ani, a avut o experienţă mai ciudată cu băutura: bărbatul a ajuns la Urgenţe după ce un cazan cu ţuică în fermentaţie  i-a explodat în faţă şi l-a ars pe piele.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite