Unul dintre agresorii bodyguardului lui Kaka a fost prins la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Anea (35 de ani) din Târgu Frumos a fost adus ieri în ţară după ce a fost extrădat din Italia. Tânărul era dat în urmărire internaţională din luna septembrie

Iulian Anea, cel de-al şaselea tânăr acuzat că l-ar fi agresat pe Cezar Cazacu, bodyguardul lui Kaka, a fost dus aseară în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. „La data de 26 noiembrie a fost extrădat din Roma- Italia urmăritul intenaţional Iulian A. în baza mandatului de arestare preventivă emis la data de 4 septembrie 2009 de către Tribunalul Iaşi", se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei ieşene.

Iulian Anea a fost deja trimis în judecată în lipsă de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi lovire.

În acelaşi caz au fost trimişi în judecată la începutul acestei luni şi Constantin Buzdugan, Mihai Tudosie, Iulian Iancu, Sergiu Paiu, şi Vasile Cnej

Potrivit rechizitoriului, dupa un scandal în discoteca din Târgu Frumos cei şase ar fi agresat nişte tineri din Hârlău. În localitatea Cotnari, Anea ar fi blocat cu un BMW şoseaua şi nu a mai lăsat să treacă o maşină în care se aflau bodyguardul lui Kaka, Cezar Cazacu şi prietenii sai, Florin Ţuţuianu si Ciprian Bosânceanu. Anchetatorii susţin că din maşina lui Anea au coborât mai mulţi tineri cu bate şi cu o sabie şi s-au năpustit asupra lui Cazacu şi a prietenilor săi. Sergiu Paiu l-ar fi tăiat cu sabia pe bodyguardul lui Kaka de la cot pana la omoplatul stâng. Agresorii i-ar fi lovit şi pe Bosânceanu si Ţuţuianu. În urma incidentului, Cezar Cazacu a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite