Unde pot merge ieşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johnny Răducanu va susţine un recital la Iaşi pe 1 martie
Johnny Răducanu va susţine un recital la Iaşi pe 1 martie

Cei care vor să iasă în oraş pot alege între petrecerile cu DJ din cluburile ieşene, expoziţia de sculptură şi pictură de la Ateneu şi spectacolele de la Teatrul „Luceafărul“.

Petreceri cu muzică electronică în cluburi

Cei care au chef de dans sunt invitaţi diseară la petreceri cu muzică electronică în localurile ieşene. În Club Kush este programată petrecerea „Krush Escape" al cărui invitat special este DJ Mirco Violi. Intrarea costă 10 lei până la ora 24.00, iar după miezul nopţii 20 de lei. În schimb, Clubul Brain le pregăteşte invitaţilor „Sun Sound Party", unde după ora 23.00 vor fi prezenţi DJ Pitch & Proto. O altă petrecere programată vineri seară este anunţată în Local Groove house, unde vor mixa Phaser Lips, Inner & Vadeem.

Desene animate şi proiecţii de filme la mall

Cei mici sunt aşteptaţi la sfârşit de săptămână la proiecţiile gratuite de desene animate şi fi lme, de la Era Shopping Park din Păcurari. Astfel, sâmbătă de la ora 11.00 este programat „Vrăjitorul din oz", iar de la ora 18.00 va rula „Charlie şi fabrica de ciocolată". În schimb, duminică de la 11.00 poate fi urmărit fi lmul de animaţie „Tom şi Jerry şi inelul fermecat", iar de la 18.00 „Pisica pe acoperişul fi erbinte". Intrarea la proiecţii este gratuită.

Johnny Răducanu cântă alături de Ion Caramitru

Ieşenii sunt invitaţi luni seară, pe 1 martie de la ora 19.00, la recitalul artiştilor Ion Caramitru şi Johnny Răducanu, care vor fi prezenţi la Casa de Cultură a Studenţilor. Caramitru va recita versuri din autorii săi preferaţi: Nichita Stănescu, Tudor Arghezi, Radu Miron Paraschivescu, Ana Blandiana si Lucian Avramescu, iar Johnny Răducanu îl va acompania. Preţul biletelor de intrare variază între 40 şi 50 de lei.

Spectacole pentru cei mici

Actorii de la „Luceafărul" vor susţine duminică dimineaţă două spectacole pentru cei mici. De la ora 10.00, este programată piesa „Vrăjitoarea pofticioasă", iar de la ora 11.30 se va juca „Prâslea cel voinic", după Petre Ispirescu.

Sculptură la Ateneul Tătăraşi

Artiştii Felix Aftene, Zamfi ra Bârzu, Sorin Purcaru, Gabriela Drînceanu şi Cristian Diaconescu şi-au expus picturile şi sculpturile la Ateneu, în cadrul expoziţiei „Oameni". Lucrările pot fi admirate până pe 20 martie.

„Egoistul" se joacă la Iaşi

Piesa de teatru regizată de Radu Beligan este programată pe 26 aprilie, de la ora 19.00, la Casa Studenţilor. Rolurile principale vor fi interpretate de Silviu Biriş, Simona Bondoc, Lamia Beligan şi Medeea Marinescu. Biletul costă 80 de lei.

Medeea Marinescu vine la Iaşi
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite