Unde pot merge ieşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din filmul „2012“
Scenă din filmul „2012“

Cei care vor să iasă în oraş vineri seară au de unde alege dintre cluburile ieşene. Sâmbătă seară este programat concertul trupei Luna Amară, iar duminică va avea loc concertul lui Costel Busuioc la Casa de Cultură a Studenţilor.

Clubbing

În The Office Lounge va mixa, vineri după ora 23.00, Treitl Hammond, DJ apreciat în străinătate. În schimb, în Club Brain va fi invitat The Model, iar de la ora 22.00 Markus Homm va întreţine atmosfera cu ritmurile sale antrenante de muzică electronică în Skye. De sâmbătă, localurile vor găzdui petreceri de Sfântul Nicolae. Astfel, în Two Cafe este programată petrecerea „Sf. Nicolae Party“, la care intrarea este liberă. Şi în Club Skye va fi o petrecere cu muzică electronică, la care vor fi prezenţi Olix, MC Dan Fintescu şi DJ LINE. Clubul Pub 75 are o ofertă mai aparte pentru ieşenii care vor să iasă sâmbătă seara în oraş. Aici se va asculta muzică soul, hip-hop şi RNB.

Se reia piesa „Fast Forward“

Spectacolul este programat pe scena Ateneului Tătăraşi în zilele de 9 şi 10 decembrie, de la ora 19.00. Biletul costă 12 lei pentru adulţi şi 6 lei pentru studenţi. Piesa nu este recomandată persoanelor sub 16 ani.

„Vienna Magic“ la Iaşi

Johann Strauss Ensemble va susţine concertul „Vienna Magic“ pe 15 decembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Intrarea costă 100 de lei, iar rezervarea locurilor se face la sediul instituţiei.

Concert Costel Busuioc

Artistul a programat pentru duminică, de la ora 19.00, un concert la Casa de Cultură a Studenţilor. Biletele variază între 50 şi 60 de lei. Costel Busuioc va interpreta colinde de Crăciun, precum şi arii celebre de operă.

Rezervări din timp pentru filmul „2012“

Cei care vor să urmărească la cinema filmul science-fiction „2012“, trebuie să-şi rezerve bilete cu o zi-două în avans din cauza solicitărilor foarte mari. Pelicula rulează la Cinema City de la ora 16.00, iar intrarea costă 14 lei. Filmul cu efecte speciale prezintă povestea unui scriitor de romane SF care află că scoarţa terestră va fi distrusă din cauza unor colosale explozii solare. Acest lucru a fost prevestit de mayaşi, care considerau că lumea se va sfârşi în anul 2012. Pentru scriitor şi familia lui începe o cursă pe viaţă şi pe moarte pentru a ajunge pe una din navele construite de guvern, singura şansă de supravieţuire într-o lume în pragul colapsului.

Expoziţie de pictură şi desene despre blocuri

Lucrările semnate de Marinela Botez şi Claudiu Ciobanu vor fi expuse la Galeria Cupola din Piaţa Unirii de astăzi până la sfârşitul lunii. Expoziţia „Apartamentul“ vrea să atragă atenţia asupra poveştilor pe care le spun blocurile hidos pictate, pe care şi-au pus amprenta oamenii. „Apartamentul nu este o cutie! Aici trăieşte omul contemporan, cu un trecut ce i-a marcat prezentul. Din exterior apartamentele par a fi o multitudine de cutii reci, însă în interior este o atmosferă mult mai caldă, diferită de faţadă, fie ea şi renovată“, spun autorii lucrărilor.  

Concert Luna Amară în Club Hand

Fanii trupei Luna Amară sunt aşteptaţi sâmbătă seară, de la ora 22.00, la concertul programat în Club Hand. Biletele costă 10 lei şi pot fi cumpărate direct de la local. Membrii grupului vor interpreta piese de pe albumele „Asfalt“, „Loc lipsă“ şi „Don’t let your dreams fall asleep“. „În sfârşit, vin să cânte la Iaşi şi cei de la Luna Amară!. Sunt un fan al muzicii lor şi voi merge cu plăcere. Sper să mai fie bilete, fiindcă în Hand este destul de înghesuit. Va fi o super-petrecere“, afirmă Ionuţ Anton, student.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite