Petreceri cu DJ din New York şi prezentări de moda de Crăciun. Vezi unde te poţi distra în Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ieşenii se pot distra în cluburi Foto: shutterstock
Ieşenii se pot distra în cluburi Foto: shutterstock

Ieşenii îl pot aştepta pe Moş Crăciun în cluburile din Iaşi. Atât în Ajun cât şi de Sărbătoarea Naşterii Domnului puteţi merge la petreceri tematice.

În Ajunl Crăciunului Clubul Hand organizează petrecerea „One Big Christmas" cu punch din partea casei. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0755/417949.La „Christmas Party" puteţi merge sâmbătă de la ora 22.00 şi în Club Zona. Intrarea este 10 lei.  De la aceeaşi oră în Club Skye ieşenii pot petrece cu „Sexy Santa". Rezervări se pot face la 0751527765/0731773344.  Amatorii de distracţie pot merge de la 23.00 în Verve Caffe  sau în B Society Club unde sunt organizate petreceri cu aceeaşi temă: Crăciunul.

Citiţi şi:

Mos Crăciun colindă Iaşiul. Vezi aici în ce cartier a fost aseară! GALERIE FOTO

Aglomeraţie de coşmar în supermarketurile din Iaşi FOTOGALERIE

În prima zi de Crăciun doritorii se pot distra în Club Zona la „Local Designers Party". De la ora 22.00 Anca şi Silvia Negulescu îşi vor prezenta creaţiile. Băieţii vor trebui să scoată din buzunar 20 de lei pentru a intra în club.În Club Motor  ieşenii pot petrece la „Techno Trumpet". Invitat special este Emilio din New York, iar intrarea costă 10 lei. Pentru rezervări puteţi suna la 0232.279.700.În Verve Caffe de la ora 23.00 va începe „Ladies Christmas", iar în Queen's Club - „Holy Night"

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite