Unde merg ieşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an de la trecerea în nefiinţă a „regelui muzicii pop“, două cluburi din oraş organizează petreceri speciale pentru fanii lui Michael Jackson. Petrecerile vor dura până dimineaţă, iar organizatorii promit multe surprize.

Ieşenii vor asculta în special hiturile care l-au făcut celebru pe artist. Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu se pot deplasa la Bucureşti, unde fanii se întâlnesc în faţa Ambasadei SUA.

Marş al posesorilor de automobile BMW    
Ieşenii care au maşini marca BMW sunt aşteptaţi duminică în faţa Palatului Culturii, de la ora 18.00. Bimmer Fans Club organizează un marş până în localitatea Târgu Frumos. Şoferii mărcii bavareze vor tura motoarele pentru a demonstra că respectă regulile de circulaţie şi că nu-şi achiziţionează maşinile doar pentru a fi şmecheri.

Astăzi
„Legion“ la Cinema Victoria
Pelicula cu Dennis Quaid şi Paul Bettany prezintă o viziune interesantă asupra apocalipsei, în care îngerii sunt cei trimişi de Dumnezeu să pedepsească umanitatea. Vizionarea începe la ora 18.00, iar un bilet costă 6 lei.

Astăzi
Concert la final de stagiune
Filarmonica Iaşi organizează astăzi, de la ora 19.00, concertul de închidere a stagiunii şi cel de deschidere a concursului internaţional de vioară „Ion Voicu“. Ieşenii vor asculta concerte de Brahms, Sibelius şi Chausson.

Diseară
Kangoo Jumps la Sala Sporturilor
Ieşenii sunt aşteptaţi diseară, de la ora 18.15, la Sala Sporturilor, unde va avea loc o demonstraţie de kangoo jumps. Salturile cu papucii dotaţi cu arcuri vor fi executate de trainer-ul Kinga Sebestyen. Intrarea este liberă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite