Unde merg ieşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedia „It’s complicated!“ poate fi urmărită în weekend la Cinema City, de la ora 13.20 până la 22.40. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Steve Martin , Alec Baldwin, Meryl Streep, iar biletul costă 14 lei.

Pelicula spune povestea unei proprietare de restaurant, Jane, care are trei copii mari şi este divorţată de 10 ani de Jake, un avocat cu care a rămas în relaţii amicale. Totul decurge firesc, până într-o seară când cei doi se trezesc brusc să sunt atraşi unul de celălalt şi trăiesc o aventură pasională.

Relaxare pe gheaţă la patinoarele din Iaşi
Ieşenii cărora le place patinajul pot opta pentru unul dintre cele două patinoare deschise în oraş, între orele 10.00 şi 22.00. Astfel, biletul pentru o persoană este 5 lei la patinoarul acoperit cu gheaţă artificială din Grădinari, în timp ce intrarea la Ice Mania, din Bucium, este 15 lei. Cei care nu ştiu să se dea cu patinele pot urma şi cursuri de la instructori.

„Străini în noapte“, la Casa Studenţilor
Actorii Florin Piersic şi Stela Popescu vor fi prezenţi la Iaşi pe 22 februarie cu binecunoscuta comedie „Străini în noapte“. Spectacolul regizat de Radu Beligan, este programat de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenţilor. Biletele de intrare pot fi procurate de la sediul instituţiei din zona Fundaţie şi costă 70 de lei. „Îndrăgiţii actori Florin Piersic şi Emilia Popescu interpretează două partituri pline de haz, într-o comedie romantică fascinantă, cu răsturnări surprinzătoare de situaţii, despre seducţie, minciună şi timpul care ne transformă“, afirmă organizatorii.

Astăzi 
Franţa în fotografii 
Centrul Cultural Francez Iaşi găzduieşte de astăzi expoziţia de fotografie „Călătorii în fiecare zi“, de Mark Sherman. Ieşenii pot admira, până pe 5 martie, 38 de fotografii alb-negru şi color realizate la Paris. Intrarea este liberă.

Sâmbătă 
Spărgătorul de nuci
Ieşenii pot merge sâmbătă de la ora 18.30, la „Spărgătorul de nuci“. Spectacolul Operei Iaşi va avea loc la Teatrul „Luceafărul“. Duminică, de la 18.00, artiştii vor interpreta „Pescuitorul de stele“, la Casa Studenţilor.

Duminică
„Croitoraşul“ vine la Luceafărul 
Actorii de la „Luceafărul“ vor juca duminică, de la ora 11.30, în piesa „Croitoraşul cel viteaz“. Dramatizarea realizată de Constantin Brehnescu are la bază povestea curajosului croitoraş care biruieşte prin isteţime.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite