Unde merg ieşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să se relaxeze la film pot alege pelicula „Vechi tovarăşi“, care rulează la Cinema City de la ora 16.20 şi până la 21.50. Filmul este despre doi prieteni foarte buni, un divorţat ghinionist şi îndrăgostit şi un burlac mare amator de distracţii.

Aceştia se trezesc că vieţile lor sunt întoarse pe dos când pe neaşteptate trebuie să aibă grijă de doi gemeni în vârstă de şapte ani. Cei doi holtei, nu foarte cunoscători în ale copiilor, se poticnesc grav în eforturile lor de a avea grijă de cei mici.

Recital cu Ion Caramitru şi Johnny Răducanu
Cei doi artişti vor fi prezenţi la Iaşi pe 1 martie, când vor susţine recitalul „Dialoguri şi fantezii în jazz“. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 19.00. Preţul biletelor variază între 40 şi 50 de lei. Ion Caramitru va recita din operele lui Nichita Stănescu, Tudor Arghezi, Radu Miron Paraschivescu, Ana Blandiana si Lucian Avramescu şi va fi acompaniat de maestrul Johnny Răducanu.

Patinatorii ruşi defilează pe gheaţă la Ice Mania
Spectacolul „Stelele Moscovei“ se va desfăşura pe 29 februarie la patinoarul Ice Mania din Bucium. Artiştii ruşi vor interpreta „Spărgătorul de nuci“, după care vor susţine un show în memoria lui Michael Jackson. Preţul biletelor variază între 70 şi 140 de lei. Copiii cu vârste mai mici de şapte ani au intrare gratuită dacă sunt însoţiţi de părinţi. Spectacolul „Stelele Moscovei pe gheaţă“ deschide anul cultural în cadrul proiectului naţional „Artă contra Drog 2010“.

Concert 
Tudor Gheorghe revine la Iaşi
Artistul va cânta în capitala Moldovei pe 1 februarie, când va susţine concertul „Stagiunea permanentelor frumuseţi“. Spectacolul se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor, iar biletul va costa între 65 şi 75 de lei.

Lansare
Trupa Rava în Clubul Presei
Membrii formaţiei de rock alternativ vor fi prezenţi în Clubul Presei pe 30 ianuarie, de la ora 20.00, pentru a-şi lansa albumul „Super Magic Love“. Biletele se găsesc de vânzare la localul ieşean şi costă 5 lei.

Duminică
Teatru pentru cei mici
Actorii de la Teatrul „Luceafărul“ vor pune duminică în scenă două spectacole pentru copii. Astfel, de la ora 10.00, se joacă „Vrăjitoarea pofticioasă“, iar de la ora 11.30 încep „Aventurile baronului Munchausen“. Biletul costă 4 lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite