Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend?
Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend?

Plajă la Ştrandul din Cicoarei Ieşenii care vor să se răcorească pot alege între Ştrandul din Cicoarei şi Băile Nicolina, unde se pot face şi împachetări cu nămol. La ambele locaţii

Plajă la Ştrandul din Cicoarei

Ieşenii care vor să se răcorească pot alege între Ştrandul din Cicoarei şi Băile Nicolina, unde se pot face şi împachetări cu nămol. La ambele locaţii biletul de intrare este 4 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru copii.

Teatru la Bojdeucă

Cei mici pot urmări în această duminică piesa „Hansel şi Gretel“, care este programată la Bojdeuca „Ion Creangă“ din Ţicău, pentru duminică la ora 11.00. Biletul de intrare la poveste este 3 lei.

Karaoke în cluburi

Cei care vor să fredoneze alături de prieteni melodiile preferate pot merge în Clubul Slash în fiecare joi seară. În schimb, cântecele „live“ se pot cânta la Ateneul Tătăraşi doar sâmbătă seara.

Curse „legale“ la mall

Ieşenii pasionaţi de cai putere pot merge pe 21 august  la „Night Racing“, un concurs de viteză şi îndemânare, care se va desfăşura în parcarea centrului Carrefour Felicia. În parcarea magazinului alimentar se va desfăşura o cursă de karting, la care doritorii se pot înscrie de pe acum. Ieşenii care-şi vor aduce trei prieteni la competiţie vor beneficia de un bonus. Astfel, al patrulea membru al grupului se va plimba gratis timp de cinci minute cu kartingul. „Cred că este mai degrabă interesant pentru cei tineri, eu unul aş urmări cu plăcere de pe margine“, spune Ioan C., administrator.

Festival medieval la Cetatea Sucevei

Turiştii pot merge, între 17 şi 23 august, la Festivalul Medieval „Ştefan cel Mare”, care se va desfăşura la Cetatea de Scaun a Sucevei. Organizatorii promit că vor aduce la ediţia din acest an a evenimentului mai multe tunuri similare celor folosite în Evul Mediu, din care vor fi trase salve. „Cred că voi merge la sfârşitul săptămânii, pentru că în Iaşi nu sunt niciun fel de evenimente culturale sau concerte“, afirmă Elena R., studentă. Cetatea de Scaun a Sucevei a fost  construită la sfârşitul secolului XIV de Petru Muşat I.

Expoziţie de fotografie

Ieşenii care vor să se relaxeze pot merge la sfârşitul săptămânii să privească lucrările a 18 fotografi din Iaşi, care sunt expuse la Casa „Mihai Ursachi“ din Copou. Aici sunt găzduite, până pe data de 30 august, fotografiile semnate de Cristina Ciornei, Carmen Cîlt, Cătălin Cucuteanu, Marius Cucuteanu, Corina Dragu, Elena Florea, Iulian Ganu, Iuliana Gordan, Tiberiu Huides, Gloria Luca, Andra Mircea, Dan Mititelu, Iulian Mofteescu, Răzvana Oprişor, Daniel Talpa, Cristian Tibu, Alin Vezeteu şi Răzvan Vornicu-Puişoru. Expoziţia se numeşte sugestiv „18“, iar intrarea este liberă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite