Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend
Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend

La Studioul TVR Iaşi va începe vineri, la ora 16.00, gala internaţională de film documentar „Ia’şi descoperă“.

Gală internaţională de film documentar la TVR
La Studioul TVR Iaşi s-a dat astăzi de la ora 16.00 startul galei internaţionale de film documentar „Ia’şi descoperă“. În competiţia care se va încheia sâmbătă s-au înscris 12 regizori de peste Prut, din România şi Ucraina care vor prezenta publicului propriile perspective despre oraşul Iaşi. Evenimentul coincide cu aniversarea a 18 ani de la înfiinţarea postului regional de televiziune. În cea de-a doua zi a evenimentului, de la ora 10.30, vor fi difuzate proiecţii de filme despre Iaşi, din arhiva studioului.

Ce petreceri sunt în cluburile din oraş
Localurile din oraş au anunţat pentru diseară petreceri cu muzică pentru toate gusturile. Astfel, după ora 23.00, în The Office Lounge este programată o petrecere cu DJ Ravin, care îşi va lansa cu acest prilej şi albumul „Buddha Bar XI“. Şi Clubul Hypnotic va organiza, după ora 22.00, petrecerea cu muzică veche „Club Classics“. În schimb, în Ravers Bar vor fi invitaţi DJ Enka, Dan Basu, Rancha şi Tribun. DJ Pushkarev va întreţine atmosfera în Clubul Skye, în timp ce în Student Pub este programată petrecerea „Electro Grooves Session“, după ora 22.00.

Florin Piersic şi Emilia Popescu joacă la Iaşi
Ieşenii îşi pot cumpăra de pe acum bilete la spectacolul „Străini în noapte“, care este anunţat pentru data de 15 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor. Costul unui tichet se ridică la 70 de lei. Biletele se găsesc la Casa Studenţilor, precum şi la Agenţia Teatrală de pe Ştefan cel Mare. Piesa a prins foarte bine la public şi se va juca pentru a unsprezecea oară, în doi ani, la Iaşi. Spectacolul în care joacă Florin Piersic şi Emilia Popescu este regizat de Radu Beligan.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite