Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festival folk la Casa Studenţilor Cei care vor să-i asculte pe Ducu Bertzi(foto), Maria Gheorghiu şi Mircea Vintilă sunt aşteptaţi diseară la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 18.00.

Festival folk la Casa Studenţilor

Cei care vor să-i asculte pe Ducu Bertzi(foto), Maria Gheorghiu şi Mircea Vintilă sunt aşteptaţi diseară la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 18.00. Aici se va desfăşura festivalul-concurs „Moldavia Folk“. Biletul costă 10 lei. 

Fotografii antiviolenţă

Asociaţia Alternative Sociale organizează la Iulius Mall, etajul doi, expoziţia de fotografie „Despre copii, fără violenţă!“. Lucrările au fost premiate în cadrul unui concurs organizat de ONG-ul ieşean, în vară. 

Breakdance la Ateneu 

Trupa „Iazyges Soul“ va susţine duminică seară, de la ora 18.00, un spectacol de breakdance pe scena Ateneului. Biletele de intrare costă 5 lei şi mai pot fi cumpărate de la agenţia instituţiei de cultură.  

Concert Petran&friends în Tudor Vladimirescu

Studenţii pot merge diseară, de la ora 22.00, la Student Pub, situat în Complexul Tudor Vladimirescu, lângă T19. Aici va concerta Petran&friends, iar mai târziu sunt programate concursuri de dans şi karaoke, precum şi o petrecere „Golden Hits Night“. De asemenea, pe agenda evenimentului este trecută lansarea revistei „Stud Event“. Intrarea în club este liberă. Cei care vor să prindă locuri la mese mai pot face rezervări prin telefon.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite