Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend?
Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend?

Cenuşăreasa,la „Luceafărul“ Cei mici sunt aşteptaţi duminică la Teatrul „Luceafărul“ pentru a urmări poveştile „Cenuşăreasa“ şi „Ca sarea-n bucate“. Primul dintre

Cenuşăreasa,la „Luceafărul“

Cei mici sunt aşteptaţi duminică la Teatrul „Luceafărul“ pentru a urmări poveştile „Cenuşăreasa“ şi „Ca sarea-n bucate“. Primul dintre spectacole începe la ora 11.00, în timp ce al doilea este programat de la 11.30.

„Ice Age 3“ la Cinema City

Pasionaţii producţiei „Ice Age“ pot urmări în acest sfârşit de săptămână cea de-a treia parte a seriei difuzată la Cinema City. Filmul este programat sâmbătă şi duminic începând cu orele 11.20, 13.20 şi 17.30.

Vizită la muzee, în Palat

Cele patru muzee de laPalatul Culturii sunt deschise şi în weekend între 10.00 şi 17.00. Ieşenii pot merge la Muzeul de Ştiinţă şi Tehnică, de Istorie a Moldovei sau de Artă contra unui tarif de intrare modic.

Karaoke la Ateneul Tătăraşi

Ieşenii dornici să-şi pună în valoare talentul artistic pot lua parte la „Karaoke Show”. Evenimentul are loc mâine, la Ateneul Tătăraşi, între ora 18.00 şi 20.00 şi presupune interpretarea pe scena instituţiei a unor piese, poezii, sketch-uri umoristice, scenete de teatru sau a unor dansuri. Toate prestaţiile vor fi filmate, iar cele mai bune urmează să fie selectate şi postate pe youtube. Spectacolul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Intrarea la „Karaoke Show” este taxată cu 5 lei.

24 de ore de muzică electronică

Unii dintre cei mai cunoscuţi DJ străini şi români ai momentului iau parte la cea de-a III-a ediţie a „Urban Festival“. Spectacolul de muzică electronică începe mâine în parcarea Era Shopping Center Iaşi, de la ora 23.00, şi continuă pe durata a 24 de ore cu un After-Hour Party. Printre invitaţi se numără Marcus Intalex, Breakage, Sp:MC, Gojira, Ali Nasser, Dan Bazix, Sebo, Alexandra şi Inner & Moto. Două curse ale RATP vor asigura, între orele 23.00 şi 2.00, transportul pe traseul Casa Studenţilor-Era Park. Biletul costă 40 de lei.

Biliard sau bowling la cluburile din oraş

Ieşenii dornici de relaxare la sfârşit de săptămână pot petrece câteva ore alături de prieteni la cluburile de bowling sau de biliard din oraş. Majoritatea localurilor din Iaşi dotate cu mese de joc sau cu piste pentru popice, precum Club Motor, Viper, Old Time Cafe, For Fun sau Best Club sunt deschise până după miezul nopţii. Pentru a fi siguri că găsesc liber, ieşenii care vor să joace ar trebui să-şi facă rezervare. Tarifele pentru o oră de biliard variază între 10 şi 12 lei, iar cele pentru bowling ajung la 40 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite