Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend
Iaşi: Unde pot merge ieşenii în weekend

Ceramică la Muzeul Unirii  Ieşenii pot admira până la sfârşitul lunii august expoziţia „Cucuteni – Magia Ceramicii“, care este deschisă la Muzeul Unirii. Turiştii pot vizita

Ceramică la Muzeul Unirii 

Ieşenii pot admira până la sfârşitul lunii august expoziţia „Cucuteni – Magia Ceramicii“, care este deschisă la Muzeul Unirii. Turiştii pot vizita lucrările de ceramică în fiecare zi între orele 9.00 şi 17.00.

Karaoke la Ateneul Tătăraşi

Ieşenii care vor să fie remarcaţi de reprezentanţii Ateneului Tătăraşi pot merge în fiecare sâmbătă seară la spectacolul „Karaoke Show“. Cei mai talentaţi tineri vor fi implicaţi în proiectele instituţiei de cultură.

Teatru pentru cei mici

Ieşenii îşi pot duce copiii duminică, de la ora 11.00, la piesa de teatru „Punguţa cu doi bani“, care se va juca la Bojdeuca „Ion Creangă“. Biletul de intrare costă 3 lei. Duminica viitoare se va juca „Elefănţelul curios“.

Curse de noapte la Carrefour

Cei care se dau în vânt după motoare, viteză şi competiţii pot lua în calcul oferta magazinului Carrefour din cadrul complexului Felicia, care organizează diseară „Night racing“, în parcarea centrului comercial. Astfel, ieşenii pot închiria aici maşini de karting, la volanul cărora se pot întrece cu ceilalţi concurenţi. Cei care in la concurs cu încă trei prieteni primesc din partea organizatorilor un bonus care constă într-o plimbare gratuită de cinci minute cu kartingul. Competiţia din parcarea Felicia se va încheia abia sâmbătă dimineaţă


Petreceri cu DJ în oraş

Ieşenii care au chef de dans sunt aşteptaţi vineri seară la două petreceri găzduite de cluburile Palace Cafe şi Memories Caffe. Astfel, în Palace Cafe, seara cu muzică electronică va începe după ora 22.00, iar atmosfera va fi întreţinută de mai mulţi invitaţi. Intrarea la petrecerea „Funcky DJ’s in The House“ se face pe bază de rezervare. Cei care optează pentru Memories Caffe pot asculta mixurile lui DJ Carlos, Iura şi  Vadeem. Distracţia începe după ora 22.00, iar intrarea este liberă.

Artă populară în vatra satului

Muzeul de la Târpeşti al meşterului popular Nicolae Popa este deschis publicului şi la sfârşit de săptămână. Casa în care artistul în vârstă de 90 de ani locuieşte împreună cu soţia merită vizitată pentru bogăţia exponatelor colecţionate. Aici puteţi vedea unelte şi obiecte ale satului arhaic moldovenesc sau faimoasele măşti care l-au consacrat peste tot în lume pe creatorul popular din Neamţ. Muzeul particular Nicolae Popa este situat în comuna Petricani, la circa 20 de kilometri de oraşul Târgu Neamţ.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite