Iaşi: Unde se pot distra ieşenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să iasă din casă la sfârştul săptămânii pot opta pentru un concert de jazz al Luizei Zan sau pot merge la piesa de teatru „Uriaşii Munţilor“.

Pe 21 noiembrie
Noaptea Devoratorior de Publicitate la Iaşi


Casa Sindicatelor va găzdui pe 21 noiembrie, de la ora 21.00, Noaptea Devoratorilor de Publicitate.
Intrarea costă 30 de lei. Invitaţii vor putea urmări timp de şase ore reclame realizate în toată lumea.

Duminică
„Cenuşăreasa“, la Luceafărul

La Teatrul Luceafărul sunt programate duminică două spectacole. De la ora 10.00, la sala mică se va juca
„Cenuşăreasa“, iar de la ora 11.30 va începe la sala mare „Albă ca zăpada“. Biletul variază între 3,5 şi 4 lei.

image



SÂMBĂTĂ
Mircea Tiberian şi Luiza Zan cântă la BCU


În cadrul Festivalul naţional de poezie „Petrecere cu poezie, prieteni şi... trufe de ciocolată“ organizat la Biblioteca Centrală Universitară Iaşi, este programat diseară, de la ora 18.00, la Galeriile Eleusis, un concert al artiştilor Mircea Tiberian şi Luiza Zan. Evenimentul va fi urmat de un recital susţinut de poetul Eugen Ştefănescu.
Intrarea este liberă. De asemenea, curioşii pot admira la Galeriile Eleusis o expoziţie cu 54 de caricaturi realizate de artişti din toată lumea despre Eugen Ionescu.

Mai multe despre programul festivalului naţional de poezie:



SÂMBĂTĂ
„Uriaşii munţilor“ la Teatrul Naţional


Ieşenii sunt invitaţi sâmbătă şi duminică de actorii de la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“ la piesa  „Uriaşii munţilor“. Ambele reprezentanţii sunt programate de la ora 19.00 şi vor fi jucate la Sala Teatru la Cub. Preţul biletului de intrare este 30 de lei, respectiv 15 lei pentru elevi şi studenţi. Tot duminică se va juca spectacolul „România! Te pup“, de la ora 19.30, la sala „Uzina cu Teatru“, iar intrarea va costa 11 lei.

SPECTACOL
„Mincinosul“ se joacă la Casa Studenţilor


image


Ieşenii îşi pot procura de pe acum bilete la piesa de teatru „Mincinosul“, programată pe 24 noiembrie, de la ora 19.30, la Casa Studenţilor Iaşi, de la casa de bilete a instituţiei de cultură. Intrarea la spectacol costă între 60 şi 70 de lei, în funcţie de locul ales în sală. Rolurile principale vor fi interpretate de Claudiu  Bleonţ, Sebastian Papaiani, Valentin Uritescu, Bogdan Uritescu şi Liliana Pană.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite