Iaşi: Unde pot găsi pelerinii locuri de cazare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Unde pot găsi pelerinii locuri de cazare
Iaşi: Unde pot găsi pelerinii locuri de cazare

Turiştii care vor să se cazeze pe perioada Sărbătorilor găsesc locuri libere atât în centru, unde preţurile sunt mai piperate, dar şi în afara localităţii, unde camerele sunt mai ieftine, dar se află la mare distanţă de municipiu.


În satul Păun la Pensiunea „No limits“, costul unei camere duble este de 120 de lei, în timp ce una cu trei paturi ajunge 150 de lei. „Avem şi la 100 de lei, dar condiţiile sunt mai precare, nu avem internet, iar grupul sanitar este pe hol. Distanţa mare faţă de oraş nu este o problemă, căci sunt microbuze“, a afirmat Cristina U., recepţioneră.

Preţurile cresc în apropierea oraşului

Şi la Ezăreni preţurile sunt apropiate, o cameră pentru două persoane ajungând la 150 de lei. Pe măsură ce hotelurile sunt mai apropiate de oraş, preţurile se scumpesc. Astfel, pensiunile din zona Dancu îi taxează pe pelerini cu 200 de lei pentru două persoane şi cu 170 de lei pentru cei care călătoresc singuri. În preţ intră şi micul dejun.

Citeşte şi:


„Pelerinii care au făcut rezervări sunt din Bucureşti şi din Braşov şi încă nu au ajuns la Iaşi. Cei mai mulţi au făcut rezervări pentru zilele de 13 şi 14 octombrie, când nu mai avem nicio cameră liberă“, afirmă Alexandra Butnaru, reprezentanta hotelului Amadeo, din zona Dancu.

Cei care ajung să se cazeze în zona Ciric plătesc şi 230 de lei pe cameră, însă duminica aici sunt programate nunţi. Şi la Târgu Frumos, la hotel Coroana se găsesc locuri de cazare, iar costurile variază între 125 şi 175 de lei, în funcţie de numărul de paturi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite