Un zidar din Iaşi a murit după ce a căzut de la 30 de metri UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a decedat în urmă cu puţin timp după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Copou. Acesta era angajat al unei firme de construcţii şi se ocupa de faţa imobilului.

Ora 16.30 Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Iaşi au început cercetările în cazul accidentului la locul de muncă. Din primele verificări se pare că bărbatul lucra la ceva ce nu intra în sarcina sa de serviciu.

„Bărbatul era angajat pe post de zidar, nicidecum pe post de alpinist. Trebuie să vedem şi dacă echipamentul pe care-l folosea este de bună calitate. Firma la care lucra este din Bacău şi în seara aceasta urmează ca angajatorul să ajungă la Iaşi cu actele de muncă ale bărbatului decedat. Bărbatul avea contract de muncă“, spune Liliana Găină, inspector şef la ITM Iaşi.

Ora 13.53 Accident mortal la locul de muncă în Iaşi! Un bărbat de 50 de ani, angajat al unei firme de construcţii, a decedat după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Copou la faţada căruia lucra. Echipajul SMURD ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Accident de muncă pe şantierul de la Palas. Un angajat a căzut de pe schele

Iaşi: Accident de muncă în Miroslava. O femeie şi-a amputat trei degete de la mâna dreaptă

Iaşi: Accident de muncă la CET. Un electrician este grav rănit (UPDATE)

„SMURD a fost chemat să intervină pe strada Codrescu după ce un muncitor a căzut de la etajul opt. Din păcate nu a putut fi salvat", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite