Dorinţa de a se angaja i-a adus unui basarabean dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
barca pneumatica
barca pneumatica

Un tânăr din Republica Moldova a trecut graniţa fraudulos zilele trecute  pentru a se angaja în judeţul Iaşi. Planul i-a fost dejucat de poliţiştii de frontieră.

Un bărbat din Republica Moldova, Eusebiu O., de 19 ani, a căzut în plasa poliţiştilor ieşeni în timpul unei verificări de rutină în localitatea de frontieră Bosia, tânărul fiind trădat de accent. Oamenii legii au scos la iveală că tânărul a trecut Prutul fraudulos, cu ajutorul unei bărci pneumatice.

Citeşte şi: Captură impresionantă de ţigări pentru poliţiştii ieşeni

Intenţia sa declarată era de a-şi găsi de lucru pe teritoriul judeţului Iaşi, însă planurile sale au fost dejucate de către poliţişti.

„Bărbatului i s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat. După definitivarea cercetărilor cel în cauză a fost predat autorităţilor de graniţă ale statului vecin conform Acordului de readmisie încheiat între Republica Moldova şi România" a precizat Mihaela Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite