Un tânăr intoxicat cu etnobotanice a ajuns în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de18 ani din Iaşi a fost dus la Urgenţe de către membrii familiei care l-au găsit în stare de inconştienţă. Se pare că tânărul s-a intoxicat cu produse halucinogene şi a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Socola pentru consiliere.

Dorinţa de senzaţii tari l-a adus pe un tânăr de 18 ani pe patul de spital. După ce a consumat etnobotanice, tânărul şi-a pierdut cunoştinţa şi imediat ce membrii familiei l-au găsit au sunat la 112.

EXCLUSIV Mărturia sportivului care şi-a bătut părinţii după ce a consumat etnobotanice: „Regret enorm şi am să mă las de droguri“ (FOTO şi VIDEO)

O ambulanţă l-a trasportat pe adolescent la Spitalul „Sfântul Spiridon" în stare gravă. După ce i-au oferit tratament de specialitate, medicii l-au transferat la Spitalul Socola pentru consiliere psihologică.

Iaşi: O familie intoxicată cu etnobotanice a ajuns la spital

O mamă disperată şi-a adus fiul dependent de etnobotanice la spitalele din Iaşi: „Copilul meu se sfârşea pe picioare. M-a rugat să-l salvez!“ (FOTO şi VIDEO)

„Un tânăr de 18 ani a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe cu manifestări secundare unei intoxicaţii acute cu substanţe de tip etnobotanic. Pacientul a fost evaluat, stabilizat, tratat, după care a fost consiliat împreună un familia pentru a accepta suport psihologic şi psihiatric în spitalul de specialitate", spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite