Un tânăr din Iaşi susţine că a fost snopit în bătaie de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din spusele tânărului, poliţiştii l-au oprit pentru că purta batic (Foto Arhivă)
Din spusele tânărului, poliţiştii l-au oprit pentru că purta batic (Foto Arhivă)

Sergiu F., în vârstă de 31 de ani, din Iaşi, susţine că a fost bătut cu bestialitate de poliţişti pentru că purta batic pe faţă.

Incidentul s-a petrecut joi noapte pe străzile din Iaşi. Bărbatul le-a declarat medicilor că mergea liniştit pe stradă şi că oamenii legii l-au oprit pentru că purta batic pe faţă.

În urma loviturilor încasate, bărbatul a ajuns la spital cu răni la nivelul capului, ruptură de rinichi şi contuzie toraco-abdominală.

În prezent este internat la Secţia de Urologie a Spitalului „Dr. I. C. Parhon" din Iaşi.

Iaşi: Bătaie golănească în faţă la Super Copou, în mijlocul străzii (VIDEO)

Reprezentanţii oamenilor legii spun că au început să facă verificări pentru a vedea dacă cele relatate de bărbat sunt reale sau nu.

„Momentan nu avem o plângere depusă la Poliţie de acesta. Am luat act de poziţia părţii vătămate şi vom vedea exact cum stau lucrurile. În acest moment este prematur să ne pronunţăm, dar cu siguranţă Inspectoratul nu a tolerat niciodată un astfel de comportament din partea poliţiştilor. Dacă se confrimă cele spuse se vor lua măsurile necesare", spune subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite