Un student la Psihologie a fost acuzat că a violat o colegă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Ungureanu (35 de ani) a fost trimis în judecată ieri de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru viol, lovire şi refuz recoltare  probe biologice. Tânărul a fost acuzat că a bătut o colegă şi a obligat-o să întreţină cu el un raport sexual oral .

Potrivit rechizitoriului, Constantin Ungureanu a mers în noaptea de 8 spre 9 august 2009 la petrecerea fratelui său însoţit de o colegă. După ce ar fi băut peste măsură tânărul a plecat cu fata spre casă. Procurorii susţin că cei doi s-au urcat în maşina tatălui fetei, iar Ungureanu a început să o lovească pe colega sa cu pumnii şi palmele. Pe strada Luca Arbore bărbatul a obligat-o pe studentă să coboare de la volan şi a condus el maşina. După ce s-a plimbat prin cartierul Dacia, Constantin Ungureanu a oprit într-o parcare şi a obligat-o pe fată să întreţină cu el un raport sexual oral. Un trecător a observat că bărbatul lovea o persoană şi a anunţat Poliţia.

Citiţi şi:

Iaşi: Femeie lovită şi abuzată sexual, la spital

Iaşi: Bebeluş la spital după ce a fost muşcat şi bătut de tată

Oamenii legii l-au oprit pe Constantin Ungureanu şi i-au cerut să sufle în etilotest şi apoi să mergă la recoltare de probe biologice, dar acesta a refuzat. Poliţiştii au fost şi cei care au chemat o ambulanţa.Tânăra a avut nevoie de 11 zile de îngrijiri medicale.

Atât victima cât şi agresorul erau colegi la Facultatea de Psihologie a Universităţii „Petre Andrei".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite