Un sexagenar din Iaşi a ajuns la spital cu un ştiulete în fund

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a prezentat la Urgenţele din Copou (Foto Arhivă)
Bărbatul s-a prezentat la Urgenţele din Copou (Foto Arhivă)

Un bărbat de 61 din Iaşi a recurs la o metodă inedită pentru a-şi trata hemoroizii şi şi-a introdus un ştiulete în anus. Sexagenarul a ajuns la spital, dar şi-a extras singur corpul străin din rect pentru a evita o intervenţie chirurgicală.

Măsură drastică pentru un bărbat de 61 de ani din localitatea ieşeană Victorioa. Acesta şi-a apelat un ştiulete în rect pentru că avea hemoroizi şi credea că astfel o să-i trateze.

Când a auzit că pentru a-i extrage corpul străin este nevoie de operaţuie, bărbatul a profitat de un moment în care nu a fost supravegheat şi şi-a scos singur ştiulete din anus. Medicii l-au internat pentru a-l ţine sub observaţie şi vor solicita să-l vadă şi un psiholog.

ŞOCANT Un bărbat din Iaşi a ajuns la spital cu un morcov în fund

INCREDIBIL: A ajuns la spital cu un ştiulete în fund!

„Bărbatul spune că a apelat la acest leac băbesc pentru a-şi trata hemoroizii. L-am evaluat clinic, i-am propus internare şi era vorba să necesite intervenţie chirurgicală. Pacientul însă şi-a scos singur obiectul străin din rect. Va rămâne sub supraveghere medicală şi va fi evaluat şi din punct de vedere psihiatric", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite