Un puşti a furat cocoşeii din aur ai vecinei după ce a făcut echilibristică pe acoperişul casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva
Arhiva

Un minor în vârstă de 16 ani dintr-o localitate ieşeană va trebui să le explice judecătorilor cum a ajuns să fie trimis în judecată pentru 23 de cocoşei şi un colier din aur, bunuri pe care le-ar fi furat din casa unei vecine a bunicii sale.

Anchetatorii spun că  la mijlocul lunii septembrie a anului trecut, Ferdinand I. (16 ani) se afla la bunica sa acasă. Minorul ar fi observat că în locuinţa vecină nu se afla nimeni. Puştiul s-ar fi urcat mai întâi pe acoperiş şi, de aici, ar fi ajuns până la ultimul etaj de unde a intrat în casă. Iniţial, spun oamenii legii, tânărul ar fi luat dintr-un sac în care se aflau colierul şi cei 23 de cocoşei, doar cinci monede.

Cu mica avere în buzunar, minorul s-ar fi dus la un amanet, primind mai bine de 2.000 de lei pentru fiecare din ele. Oamenii legii spun că, încurajat de rezultatul afacerii, minorul s-ar fi reîntors în casa cu pricina pentru a lua şi restul de cocoşei, precum şi colierul din aur.

Potrivit anchetatorilor, partea vătămată s-a constituit parte civilă în dosar cu suma de 7.600 de lei, o mare parte din bunurile sustrase fiind recuperate.

Citeşte şi: Iaşi: Cum acţionează hoţii de apartamente. Vezi aici unde şi când au loc cele mai multe furturi din locuinţe

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite