Un nou incident cu tramvaie la Iaşi. Un vagon s-a defectat în trafic din cauza pantografului învechit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână de la groaznicul accident din Fundaţie, un alt tramvai s-a defectat în trafic din cauza componentelor învechite. În timp ce se îndrepta spre gară, tramvaiul 7 s-a stricat în mijlocul traficului, deoarece paleta pantografului s-a rupt.

Incidentul a avut loc la ora 13.40. Tramvaiul numărul 323 care circulă pe traseul Canta-Baza 3 s-a defectat în trafic, la trecerea de pietoni din zona Gării deoarece paleta pantografului s-a rupt.

Accidentele se ţin lanţ la Iaşi. Firele de electricitate care alimentează tramvaiele au căzut în mijlocul unei intersecţii

Echipele Regiei de Transport au intervenit în cinci minute, iar vagonul a fost dus în depou. Călătorii care erau în tramvai au fpst nevoiţi să ajungă la destinaţie cu un alt mijloc de transport.

„A fost o defecţiune minoră. Paleta pantografului se poate rupe dacă se agaţă în reţeaua electrică, sau dacă au probleme. Dar ca orice vehicul care este în funcţiune, este normal să apară astfel de incidente. În mod normal, vagonul ajunge în depou, iar în jumătate de oră se întorc în stradă“, a spus Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP.

Un tramvai fără frâne a spulberat şase maşini. O persoană a murit

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite