Un medic ieşean a fost condamnat pentru că a accidentat trei persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Gabriel Purice (59 de ani) a fost condamnat astăzi de magistraţii Judecătoriei Iaşi la şase luni de închisoare cu suspendare. Doctorul de la Centrul Medical Copou a fost acuzat că a accidentat trei persoane în timp ce testa o maşină.

Asiguratorul  va trebui să plătească şi 130.000 daune morale celor trei victime. Sentinţa nu este însă definitivă.

Anul trecut Gabriel Purice a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru trei infracţiuni de vătămare corporală şi o infracţiune de vătămare corporală din culpă.

Potrivit procurorilor, pe 29 august 2006 bărbatul testa o Honda Civic pe drumul dintre Sculeni spre Iaşi. Din cauza vitezei Purice a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o Dacie, în care se aflau trei persoane.

Procurorii susţin că din Dacie a rămas doar portbagajul întreg, iar şoferul a zburat cu tot cu parbriz peste Honda. Soţia acestuia şi fetiţa de opt luni  au fost grav rănite. În urma accidentului Cristinel Moşneguţu, şoferul Daciei, a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, soţia acestuia de 55-57 de zile, iar fetiţa de 25-30 de zile.

Doctorul şi agentul de vânzări care era cu el au scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite