Un ieşean va fi cercetat penal după ce i-a pus pe jar pe poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost prins de oamenii legii pe DN 28, în localitatea Osoi, la volanul unei maşini de teren fără permis, şi a refuzat să fie testat cu aparatul antialcool. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru aceste infracţiuni.

Constantin N. (27 de ani), din localitatea Prisăcani conducea un autoturism Range Rover în momentul în care poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora  au incercat să-l oprească în localitatea Osoi.

Tânărul, spun oamenii legii, nu ar fi oprit însă la semnalele poliţiştilor, fiind tras pe dreapta câteva minute mai târziu de o altă patrulă. „În urma controlului s-a constatat  că tânărul emana halenă alcoolică. Neputând prezenta la control documentele necesare, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări şi au constatat că acesta nu poseda permis de conducere", a precizat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Tânărul a fost condus apoi la sediul Poliţiei Rutiere unde ar fi refuzat testarea cu aparatul Dragger, ulterior fiind dus la Unitatea de Primire Urgenţe Iaşi în vederea recoltării probelor biologice.

„Poliţistii de frontieră au întocmit celui în cauză lucrare penală sub apectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi refuz de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Iaşi: Conducea o autoutilitară deşi avea permisul de conducere reţinut

Iaşi: Băuţi şi fără permis au condus o maşină furată

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite