Un ieşean şi-a ucis soţia pentru că a întârziat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martin Pavel (52 de ani) din comuna Focuri şi-a ucis aseară soţia cu o furcă pentru că aceasta nu a ajuns acasă la timp. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Socola", în baza unei ordonanţe dată de procurorul ciminali, pentru a fi expertizat.

Pavel Martin a consumat ieri seară două pahare de bere şi apoi a mers după soţia sa, Doina (46 de ani) care se afla la o vecină. Bărbatul i-a cerut consoartei să vină acasă, dar aceasta a mai întârziat câteva minute.

Atunci când Doina Martin a ajuns în dreptul porţii soţul său a luat o furcă cu două coarne şi a aruncat-o spre ea. Apoi Pavel Martin s-a apropiat de victimă şi i-a scos unealta din piept,. După ce a mers câţiva metri femeia s-a prăbuşit fără suflare.

Procurorul criminalist a dispus internarea suspectului la Spitalul Universitar de Psihiatrie Socola Iaşi în vederea expertizării. Bărbatul avea antecedente psihiatrice şi îi era interyis consumul de băuturi alcoolice", a precizat subinspector Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite