O ieşeancă i-a adus fiului aflat în penitenciar conserve cu telefoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

V. Cornea a fost prinsă ieri după-amiază de agenţii din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi când încerca să introducă telefoane mobile în unitate.

Femeia a ascuns în două conserve de carne patru cartele telefonice, încărcătoare şi mufe de alimentare şi două telefoane mobile. Bunurile ar fi trebuit să ajungă la fiul său Ioan Cornea, condamnat la 15 ani pentru omor calificat. Însă pachetul a fost depistat de agenţii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi la sectorul „Vizite". Astfel, femeia s-a ales şi cu bunurile confiscate şi cu dosar penal.

„Şeful de tură aflat în serviciu a întocmit proces verbal de reţinere a ovbiectelor interzise de predare către poliţiştii sesizaţi să cerceteze cauza sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 74.2 al. 1 din Legea 275/2006, modoficată şi completată", a precizat Gabriela Topoliceanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. 

Potrivit legii,  ieşeanca riscă o pedeapsă cu închisoarea până la doi ani sau amendă pentru introducerea în mod ilicitr a bunurilor şi obiectelor interzise a se afla în posesia persoanelor private de libertate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite