Un ieşean care se dădea drept doctor le fura bătrânilor portofelele (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Costin (60 de ani) din localitatea Dumeşti a  fost prins ieri, de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale, în timp ce lua din buzunarul unui pensionar de 75 de ani actele şi 68 de lei. Bărbatul susţinea că este doctor şi se oferea să le ia „pacienţilor"  pulsul.

Recomandându-se doctor cardiolog, bărbatul de 60 de ani, din judeţul Iaşi îşi alegea victimele din rândul bărbaţilor vârstnici, cărora le solicita permisiunea de a le lua pulsul, moment în care le sustrăgea din buzunarele interioare ale hainei, portofelele cu bani", a precizat Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit poliţiştilor, Costin a fost urmărit acostând 10 persoane, fără a le lua bunurile şi a fost prins în flagrant în timp ce a luat din buzunarul bărbatuluid e 75 de ani actele şi 68 de lei.

În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat, iar în baza probatoriului administrat",  a adăugat subinspectorul Virginia Pralea.

Potrivit anchetatorilor, pe 9 decembrie 2010 Paul Costin a sustras, în aceeaşi manieră, de la un pensionar  de 90 de ani suma de 900 de lei, iar pe 4 ianuarie 2011 de la o persoană de 83 de ani suma de 68 de lei.

Bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile de Judecătoria Iaşi.

Vezi mai jos cum a fost prins doctorul în flagrant:

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite