Un ieşean beat şi fără permis a furat o maşină din curtea unui spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 26 de ani, în stare de ebrietate şi fără permis de conducere, a furat un autoturism parcat în curtea unui spital din Iaşi. Aflat la volanul maşinii, a distrus mai mulţi piloni de delimitare a trotuarului, după care a plecat de la locul faptei.

Luni dimineaţă, în jurul orei 2.00, un autoturism a ieşit în viteză din curtea unui spital din municipiu, a distrus mai mulţi piloni de delimitare a trotuarului aflaţi în faţa instituţiei, iar apoi a părăsit locul faptei.

Ulterior, la sediul Secţiei 4 de Poliţie a venit o femeie în vârstă de 31 de ani, din Iaşi, care a reclamat că i-a fost furat autoturismul personal parcat în curtea unui spital din municipiu.

În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit autoturismul la volanul căruia se afla Mihai Ţ. din comuna Miroslava, judeţul Iaşi. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta având o alcoolemie de 0,77.mg./l, alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore şi urmând să fie dus la Parchetul Judecătoriei Iaşi cu propunerea de arestare preventivă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite