Un ieşean bătut de soţie a fost plimbat între spitale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a refuzat internarea
Femeia a refuzat internarea

Un bărbat din Bohotin, bătut de nevastă şi trei consăteni, a fost pasat de la un medic la altul de aseară de la ora 24.00 până azi-dimineaţă la 8.00.

Viorel S. (54 de ani) a fost dus la „ Sf. Spiridon", Pneumoftiziologie, Urgenţe şi în cele din urmă s-a oprit la Neurochirugie.

Ieşeanul a fost preluat de  ambulanţă aseară la ora 24.00. „A fost găsit în stradă, policontuzionat, la ieşirea din Moşna", a spus dispecerul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi.

Bătut măr de soţie, Viorel S. (54 de ani) a fost transportat de la un spital la altul de la miezul nopţii până dimineaţa.

„Aşa au apreciat medicii, ceea ce înseamnă că pacientul trebuia consultat şi tratat la toate aceste spitale", a mai spus asistenta.

„Călătoria" bărbatului din Bohotin a început la miezul nopţii, mai exact la 12.13, când medicul de pe ambulanţa de la Răducăneni l-a luat din stradă, de la ieşirea din localitatea Moşna. Fusese bătut crunt de soţia sa şi de nişte bărbaţi cu parul şi apoi lăsat în stradă. Prima oprire a fost la Spitalul „Sf. Spiridon", unde a fost evaluat.

Policontuzionat, acesta prezenta fracturi ale membrelor, traumatism toracic şi cranio-cerebral, aşa că de la Spiridon a fost trimis la Pneumoftiziologie pentru un consult toracic. După, a ajuns la Urgenţe, în Copou, care era de altfel şi spitalul de gardă, unde i-au fost puse mâinile în ghips.

Viorel S. nu a rămas însă acolo pentru că avea nevoie de investigaţii suplimentare pentru traumatismul cerebral. A fost transportat la Neurochirurgie.

După probabil cea mai lungă şi ami dureroasă noapte din viaţa lui, bărbatul intenţionează să facă o plângere împotriva soţiei sale şi a agresorilor.

„Este nevoie de un protocol între spitalele ieşene pentru ca pacienţii să fie trataţi mai rapid, mai eficient, mai ieftin", a spus Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii de Primire Urgenţe.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite